Wie zijn wij

Holland Yacht Brokers

Mijn naam is Enno Dijkstra, ik ben ondernemer en eigenaar van Holland Yachtbrokers.
Hobbymatig heb ik veel mensen bij elkaar gebracht bij het aan- en verkopen van hun jacht. Vaak heb ik gehoord “Waarom begin je niet voor jezelf?” In 2005 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb de opleiding tot jachtmakelaar met succes doorlopen, en kan met trots zeggen dat ik nu, na een goede voorbereiding, mijn droom zie uitkomen met het starten van Holland Yachtbrokers.

Mijn zakelijke achtergrond en diverse werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening en in het accountmanagement zijn een geweldige ervaring waar ik nu, ook in dit vak, mijn voordeel mee doe.

Wat wij met Holland Yachtbrokers willen uitdragen is “het beste voor de klant bereiken”, daar staan wij voor.

In de loop van de tijd hebben wij een eigen visie op dienstverlening in de jacht- makelaardij ontwikkeld. Die visie is ontstaan uit ontwikkeling vanuit de traditionele jachtmakelaardij, waarbij een eigen verkoophaven voor de jachtmakelaar de belangrijkste verkooptool was.

Tegenwoordig bepaalt de koper eerst welk schip zijn schip moet worden en gaat van daaruit gericht een aantal bezichtigen. Vandaag de dag beperkt de markt zich daardoor niet meer tot Nederland alleen. Het werkgebied strekt zich wereldwijd uit en daarom zijn de belangrijkste verkooptools van de jachtmakelaar zijn marketing instrumenten, zoals de website en het uitgebreide netwerk van de jachtmakelaar.

Holland Yachtbrokers benadert de markt op een innovatieve en actieve manier. Met de modernste technieken (Internet) en verkoopmethoden (contacten met vele collega’s in binnen- en buitenland) hebben wij de ambitie door te groeien naar een sterk bedrijf met een trouwe en tevreden klantenkring.

Enno Dijkstra